El Taller Triangle exposa les obres dels seus alumnes en una mostra a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

El Taller Triangle en una fotografia d'arxiu

El Taller Triangle en una fotografia d'arxiu

Els alumnes del Taller Triangle exposaran a partir de dijous vinent les seves obres a la Casa de Cultura. La nit és la temàtica principal de la mostra d'enguany, que compta amb la participació de 155 nens i nenes. Estampats d'aquarel·la, gravats i animacions són algunes de les tècniques que han utilitzat els alumnes per als seus treballs, que es podran veure fins el 13 de juny.

La 25a Mostra del Taller Triangle presenta la feina que han fet els alumnes durant tot l'any als tallers de representació en el pla, construcció i imatge i matèria. Les peces giren al voltant de la nocturnitat i s'han elaborat a través de diverses tècniques, entre les quals destaca el volum en fang i el paper encolat. A més, l'exposició també compta amb fotografies de l'artista Pere Formiguera, que ha col·laborat en el projecte del Taller Triangle.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.