Ple absolut al Teatre-Auditori per veure la fusió de Love of Lesbian amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra


  • Comparteix:

El cantant Santi Balmes en un moment del concert al Teatre-Auditori

El cantant Santi Balmes en un moment del concert al Teatre-Auditori

El conjunt musical Love of Lesbian s'ha vestit de gala per actuar conjuntament amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra al Teatre-Auditori. El grup, liderat per Santi Balmes, ha interpretat temes com 'Allí donde solíamos gritar', 'Marlene' i 'Club de fans John Boy'. Els seguidors més fidels del grup han pogut gaudir d'un concert on les seves cançons han adoptat noves textures i sensacions. El concert ha comptat amb la direcció musical de Fernando Velázquez i Ricky Falkner, i la direcció artística d'Albert Puig. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El duet format per Love of Lesbian i l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra ha sorprès un públic majoritàriament jove i fidel al grup al Teatre-Auditori. Per primera vegada el conjunt liderat per Santi Balmes s'ha fet acompanyar d'una orquestra per oferir una nova experiència musical als seus seguidors. El conjunt ha ofert un repertori de 17 temes dels últims discos de la banda i ha combinat l'actuació en solitari amb l'acompanyament en algunes cançons de l'orquestra. Temes com 'Un día en el parque', 'Houston', 'Cuestiones', 'Marlene', 'Club de fans' i 'Dios por dios' han format part del recital.

El cantant de la formació musical, Santi Balmes, ha reconegut a Cugat.cat que aquest concert ha estat tot un repte per a la banda.

Santi Balmes

Aquest concert representa posar punt final a un any magnífic a nivell musical. És un repte per a nosaltres, al principi ens va fer respecte.




El públic fidel i entregat al grup s'ha mostrat atent i expectant amb la fusió musical del concert. Alguns però han trobat estranya la combinació.

Públic

Ens ha agradat molt, sobretot quan el públic s'ha posat dempeus. / Al principi ha estat estrany, però ha acabat molt bé.





El recital s'ha emmarcat dins del cicle de fusions artístiques Camaleons. El concert només s'ha pogut veure a Sant Cugat i de moment no està previst que es pugui repetir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.