Sílvia Munt torna a centrar el seu nou telefilm en la immigració


  • Comparteix:

La directora i actriu, Sílvia Munt

La directora i actriu, Sílvia Munt

La valldoreixenca Sílvia Munt afronta el seu cinquè projecte com a directora i torna a apostar per la immigració com a tema del seu nou telefilm. 'Mar de plàstic' és el títol del projecte, una coproducció de TV3 i Canal Sur, que està en fase de rodatge. Djedje Apali, David Bagés i Nora Varas encapçalen el repartiment d'aquesta història que se centra, segons la directora, en la 'inclusió i l'exclusió' dels immigrants sense oblidar les relacions d'amistat i d'amor.

'Mar de plàstic' conta la vida de Donald, un nigerià que torna al poble d'Almeria on va viure abans que el repatriessin. Quan arriba, però, les coses han canviat. La noia de qui estava enamorat s'ha casat i té una filla i a més, Donald serà acusat d'assassinat. Lluís Arcarazo i Enric Gomà són els guionistes d'aquesta història.

Segons la directora, el telefilm s'ha plantejat com si fos un 'western' basat en dos forasters que arriben a un poble petit. L'actor David Bagés, que va visitar Sant Cugat ara fa una setmana per representar l'obra teatral 'L'auca del senyor Esteve', va explicar a Cugat.cat aquest nou projecte amb Sílvia Munt.

David Bagés

Ha estat una molt bona experiència. Hem rodat a Màlaga un tema sobre la immigració. A Sílvia li interessa molt.


La immigració s'ha constituït com una constant en la vida cinematogràfica de la directora. A l'anterior film, 'Sota el mateix cel', Sílvia Munt també va agafar aquesta temàtica com a rerefons de la seva història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.