Les corals de l'escola Pins del Vallès s'uneixen de nou en un concert al Teatre la Unió


  • Comparteix:

Coral La Pinya de l'escola Pins del Vallès al Teatre la Unió

Coral La Pinya de l'escola Pins del Vallès al Teatre la Unió

Els cantaires de les corals de l'escola Pins del Vallès tornaran a pujar sobre l'escenari del Teatre la Unió per mostrar el que han après durant el curs. El 7è concert de les corals oferirà el primer diumenge de juny un repertori que barrejarà les cançons més actuals amb alguns temes tradicionals. De nou, el concert unirà sobre l'escenari els grups infantils i la coral d'adults de l'escola, dirigits per Núria Serraïma.

L'escenari del Teatre la Unió acollirà des de les sis de la tarda els 140 nens dels tres grups corals amb què compta l'escola Pins del Vallès. Per setè any consecutiu, les corals oferiran als familiars i als santcugatencs que s'hi vulguin sumar un repertori basat en el que han après durant el curs. Els cantaires estaran acompanyats pels pares, mares i professors que formen el grup d'adults de l'escola, la coral La Pinya.

Tots plegats sobre l'escenari oferiran uns dels moments més emotius del concert. Ho ha avançat a Cugat.cat la directora de la coral escolar, Núria Serraïma.

Núria Serraïma

Des dels nens de sis anys fins als adults. Cantarem tots junts una cançó de Michael Jackson.


Enguany, el concert també servirà per retre un petit homenatge als nens que van començar a cantar fa set anys quan es va fundar la coral i que ara acaben la primària. Durant aquests anys, els grups han ampliat considerablement el nombre de cantaires. És per això que els responsables es plantegen buscar altres indrets per poder oferir aquest concert de final de curs que aplega sobre l'escenari centenars de nens i nenes.

El concert tindrà lloc el primer diumenge de juny a les sis de la tarda al Teatre la Unió. El preu de l'entrada és de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.