El Museu de Sant Cugat acull una exposició de Jaume Muxart


  • Comparteix:

Jaume Muxart

Jaume Muxart

El Museu de Sant Cugat acull fins a finals de setembre la darrera exposició del pintor Jaume Muxart. Sota el títol de 'Big Bang', Muxart presenta una sèrie de quadres que representen el naixement de l'univers i que poden veure's des d'ahir a la sala capitular del Claustre i a la Casa Aymat.

El desig de conèixer la nostra història i l'univers que ens envolta és el principal origen d'aquests quadres. I és que tal i com explica el mateix Muxart, aquesta sèrie neix de la lectura de diversos llibres sobre el naixement de l'univers o el que coneixem sota el nom de "Big Bang".

Jaume Muxart

Aquests quadres són com l'explosió de l'univers


Aquesta és la segona exposició temporal que acull el museu de Sant Cugat des de la seva inauguració, ara fa uns dos mesos. Així mateix ho va destacar la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, per a qui la mostra de Muxart sorprèn per la seva temàtica, que permet acostar ciència i art.

Àngels Solé

L'exposició de Jaume Muxart sorprèn per la temàtica


Amb quasi 81 anys d'edat, Jaume Muxart té darrera seu una llarga trajectòria pictòrica que l'ha acostat en moltes ocasions a la nostra ciutat. Amb aquesta darrera mostra, l'artista continua amb la seva voluntat de recerca i d'explicar les seves inquietuds personals a través de la tela i la paleta.
L'exposició "Big Bang" podrà veure's fins el 28 de setembre al Museu del Monestir i a la subseu de la Casa Aymat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.