Femarec sorprèn el públic del Teatre-Auditori amb 'Manual d'instruccions'


  • Comparteix:

La música i els globus han posat el punt final a aquest muntatge

La música i els globus han posat el punt final a aquest muntatge

El grup de teatre social Femarec ha seduït el públic del Teatre-Auditori aquest diumenge amb la seva última obra 'Manual d'instruccions'. La interpretació dels actors amb un fort component humà, l'esperit de superació del grup i la qualitat del muntatge han estat els elements que han captat l'atenció d'un públic que ha omplert gran part de les butaques del Teatre-Auditori. Amb aquesta producció ja han estat cinc els muntatges que Femarec ha pujat sobre l'escenari de l'equipament municipal. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Centenars de persones s'han posat dempeus per reconèixer el treball que el grup de teatre social Femarec ha portat sobre l'escenari del Teatre-Auditori. 'Manual d'instruccions' ha arrencat el riure dels assistents i ha sabut posar-se a la butxaca grans i petits.

La sinceritat amb la qual han afrontat el treball, la il·lusió dels actors i el treball de grup han tingut la seva recompensa amb la resposta del públic. Així ho han explicat alguns dels assistents a Cugat.cat.

Públic

M'ha agradat molt. / Cada vegada es superen. / M'ha sorprès la manera que tenen d'actuar.



L'obra, també ha servit per animar altres grups que, com Femarec, treballen amb persones amb algun tipus de discapacitat psíquica i mental.

La directora del muntatge, Glòria Rognoni, ha explicat a Cugat.cat què capta l'atenció del públic.

Glòria Rognoni

La gent s'emociona pel component humà. El públic veu la capacitat que tenen les persones amb discapacitat. Va més enllà del teatre.





Un total de d'11 actors han donat vida als diferents personatges que han farcit d'ironia i humor una obra que s'ha sabut guanyar al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.