Nyali, al programa 'Desendolla't' de Cugat tv


  • Comparteix:

La formació de Zàmbia Nyali posa el punt final a la seva estada a la ciutat amb un concert aquest diumenge que clourà la Festa de la Cooperació, a la plaça d'Octavià. Abans d'acomiadar-se de la ciutat, el grup ha passat per Cugat.cat i ha gravat un acústic pel programa 'Desendolla't' de Cugat tv. La formació, que va iniciar dissabte la seva estada a Sant Cugat com a guanyadors del concurs 'Music Crossroads 2009', ha participat en tallers, conferències i concerts.



El grup africà ha fet una vintena de tallers a les escoles de la ciutat durant tota la setmana i participarà, divendres a les vuit del vespre a la Casa de Cultura, en la conferència 'Zambia, una diversidad por conocer', del doctor Joan Manuel Cabeza.

Diumenge s'acomiadarà dels santcugatencs amb un concert a la plaça d'Octavià, en el marc de la Festa de la Cooperació, a dos quarts de vuit del vespre, després de participar en la cantata que organitza l'Aula de So al Teatre-Auditori.

Dos membres de la banda han explicat què suposa la seva experiència a Europa.

Membres de Nyali

És una molt bona oportunitat per la banda per explotar la nostra música. / És molt agradable estar a Europa, hi ha coses molt boniques.


Nyali està format per set joves zambians, tres vocalistes i quatre instrumentistes, que toquen un estil 'afro culture'. La paraula 'nyali', de la llengua bemba, vol dir 'llum brillant'. La seva música combina ritmes africans contemporanis i sons locals de Zàmbia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.