La 25a Mostra del Taller Triangle s'inaugura avui a la Casa de Cultura

Imatge d'arxiu de l'inici dels actes del 25è aniversari del Taller Triangle

Cultura

Publicat el 27/mai/10 per Marc Sala / Núria Alcalà

La nit és l'eix sobre el qual giren els 155 treballs dels alumnes del Taller Triangle que a partir d'avui s'exposen en la 25a mostra de l'entitat a la Casa de Cultura. Les peces, fetes en diferents tècniques, són fruit de la feina feta durant tot el curs en els tallers de representació en el pla, construcció, i imatge i matèria. L'exposició, que també compta amb fotografies de Pere Formiguera, s'inaugurarà a les set de la tarda i romandrà a la Casa de Cultura durant dues setmanes.

Les peces giren al voltant de la nocturnitat i s'han elaborat a través de diverses tècniques, entre les quals destaca el volum en fang i el paper encolat. La directora del Taller Triangle, Georgina Vila, ha concretat a Cugat.cat en què consisteixen els principals treballs que es podran veure a la mostra.

Georgina Vila

Hem representat tot el que passa abans de dormir i mentre somiem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, l'exposició també compta amb fotografies de l'artista Pere Formiguera, que ha col·laborat en el projecte del Taller Triangle. L'entitat ha organitzat una única visita guiada a la mostra el dia 8 de juny.