Amaia Montero presenta el seu primer disc sense oblidar l'Oreja de Van Gogh


  • Comparteix:

La cantant Amaia Montero en un moment del concert a Sant Cugat

La cantant Amaia Montero en un moment del concert a Sant Cugat

La cantant Amaia Montero ha presentat aquest dissabte al Teatre-Auditori el seu primer disc en solitari. L'exlíder de La Oreja de Van Gogh ha ofert un concert variat on ha interpretat les seves cançons més personals amb temes del seu antic grup. Tot i que alguns problemes de so de l'equip tècnic de la cantant han perjudicat en un principi la qualitat del concert, el públic ha sortit encantat amb l'actuació. L'espectacle ha tancat la programació d'aquest semestre al Teatre-Auditori. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El Teatre-Auditori s'ha omplert aquest dissabte a la nit d'un públic, jove i majoritàriament femení, que no ha volgut perdre l'oportunitat de poder veure en directe la cantant Amaia Montero a Sant Cugat. L'exvocal de La Oreja de Van Gogh ha ofert un concert variat on, a part de presentar els seus temes, també ha regalat al públic algunes de les cançons més clàssiques de La Oreja de Van Gogh. Precisament aquestes cançons han estat les que han fet aixecar el públic de les seves butaques i han convertit per una estona el Teatre-Auditori en una sala de concerts.

Per la cantant Amaia Montero, el concert ha estat inoblidable.

Amaia Montero

Recordaré aquest concert tota la vida. La gent ha estat increïble i el concert inoblidable.




El públic, fidel i entregat a la cantant, s'ho ha passat d'allò més bé.

Públic

El concert m'ha encantat, i a més ens ha cantat també cançons de l'Oreja de Van Gogh./ Aquest ha estat el meu primer concert i ha estat genial. / Preciós i ella està guapíssima.






L'espectacle ha posat el punt final a la programació d'aquest semestre al Teatre-Auditori. Els espectadors hauran d'esperar fins a finals de setembre per tornar a gaudir dels espectacles que ofereix l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.