Virgínia Martínez: 'L'esforç d'un mateix marca la diferència per viure de la música'


  • Comparteix:

La cantant del conjunt santcugatenc la Porta dels Somnis, Virgínia Martínez, assegura que per arribar a viure de la música sempre cal 'un xic de sort i l'ajut de molta gent', però que és l'esforç d'un mateix el que marca la diferència. Sota el títol de 'Vivències i reflexions de l'ofici d'artista', Martínez ha reflexionat sobre la seva vida personal i professional a la segona xerrada del cicle 'Tertúlia amb amics' organitzada pels Amics de Pedra i Sang al restaurant Bach Selecció aquest dilluns.

Virgínia Martínez ha estat la protagonista de la segona xerrada del cicle 'Tertúlia amb amics' organitzat pels Amics de Pedra i Sang. L'actriu i cantant santcugatenca ha explicat que sempre ha desitjat poder viure del món de l'espectacle.

Virgínia Martínez

Quan tenia 10 anys jo desitjava amb totes les meves forces poder dedicar-me a l'espectacle, però ho veia com un objectiu inabastable.



L'artista local ha dit que sovint els entrebancs que hom es pot trobar al camí són 'entrebancs mentals' que es posa un mateix.

La presentadora de la tertúlia i amiga personal de Martínez, la també actriu Sònia Guimerà, ha destacat la formació en teatre musical de la cantant de la Porta dels Somnis i ha ressaltat la seva polivalència.

Sònia Guimerà

Un actor és més complet quan té formació musical i en aquest cas la cantant té més a donar al públic perquè és un persona polivalent.


El cicle continuarà dilluns que ve amb l'activista Arcadi Oliveras com a protagonista, que parlarà de 'Les crisis que qüestionen el sistema'. La darrera cita serà el 21 de juny amb el crític d'art Joan Anton Benach i la xerrada 'Porcel, el teatre i la velocitat'.

Aquest cicle està organitzat pels Amics de Pedra i Sang i compta amb el suport del setmanari 'Diari de Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.