L'ocupació dels espectacles del Teatre-Auditori creix fins al 82%


  • Comparteix:

Els nombre d'espectadors ha tornat a créixer després de la minva la temporada anterior

Els nombre d'espectadors ha tornat a créixer després de la minva la temporada anterior

La darrera temporada del Teatre-Auditori ha aconseguit una mitjana d'ocupació del 82%, dos punts percentuals més que la temporada anterior. El nombre d'espectadors ha augmentat de 37.000 a més de 38.000, després de la davallada registrada la temporada 2008-2009. D'aquesta manera, l'equipament cultural ha recuperat espectadors, aconseguint una mitjana de 636 espectadors per muntatge.

El Teatre-Auditori ha tancat aquest semestre amb el concert de la cantant Amaia Montero que va exhaurir les entrades. Durant aquesta temporada, han passat per l'equipament cultural 38.154 espectadors, aconseguint una mitjana d'ocupació per espectacle del 82%.

Pel director de l'equipament, Pep Tugues, les xifres d'espectadors responen a la programació 'variada i de qualitat'.

Pep Tugues

Els espectadors responen a una programació de qualitat i amb noms importants. Estem molt contents.


D'aquesta manera, el Teatre-Auditori recupera més d'un miler d'espectadors amb una programació que ha fet pujar sobre l'escenari 60 espectacles en 69 funcions.

El darrer semestre s'han programat 36 espectacles en 39 funcions, a més dels vuit de la programació familiar que clourà el proper diumenge amb el muntatge al carrer 'Lo Monstre'. La plaça del Rei serà l'escenari en aquesta ocasió del fi de la programació familiar amb una doble sessió gratuïta al migdia i a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.