La segona entrega de 'Sexo en Nueva York' i l'acció de 'Kick-Ass', principals estrenes a la cartellera local


  • Comparteix:

La segona entrega de 'Sexo en Nueva York' porta les seves protagonistes a Abu Dabi / Font: Sexandthecitymovie.com

La segona entrega de 'Sexo en Nueva York' porta les seves protagonistes a Abu Dabi / Font: Sexandthecitymovie.com

Torna a la gran pantalla la història d'amistat de quatre novaiorqueses amb 'Sexo en Nueva York 2'. El luxe i el glamur d'Abu Dabi centraran la trama de la segona adaptació al cinema del serial que li ha donat el nom. El repartiment del film, encapçalat per Sarah Jessica Parker, compta amb l'aparició de la cantant Miley Cyrus. Coneguda pel seu paper a Hannah Montana, l'actriu protagonitza una altra estrena als cinemes santcugatencs, 'La última canción'. Yelmo Cineplex ofereix també la pel·lícula d'acció 'Kick-Ass, listo para machacar', on un adolescent acabarà convertint-se en un super heroi.

A 'Sexo en Nueva York 2' continua la història de la Carrie, la Charlotte, la Miranda i la Samantha, en aquesta ocasió a Abu Dabi. El viatge de les quatre novaiorqueses als Emirats Àrabs centra la nova entrega del serial, protagonitzat per l'actriu Sarah Jessica Parker.

La història d'amor de 'La última canción', basada en el best-seller de Nicholas Sparks, arriba a la gran pantalla sota la direcció de Julie Ann Robinson i amb la interpretació de la cantant Miley Cyrus. El film narra l'intent de reconciliació entre un pare i la seva filla després del trencament del seu matrimoni. Aquestes dues pel·lícules es poden veure a les instal·lacions de Cinesa i Yelmo.

La voluntat d'un adolescent addicte als còmics de convertir-se en super heroi és el motor de l'acció de 'Kick-Ass, listo para machacar', un film que projecta a partir d'avui el complex Yelmo. Nicolas Cage interpreta el paper del pare del protagonista al llargmetratge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.