El Museu anima els artistes santcugatencs a formar part d'una exposició simultània a través del consorci Transversal


  • Comparteix:

Gràcies a la iniciativa 'Rodalies', l'artista santcugatenca Maria Fabre va poder exposar la seva obra a Olot

Gràcies a la iniciativa 'Rodalies', l'artista santcugatenca Maria Fabre va poder exposar la seva obra a Olot

El Museu de Sant Cugat s'ha adherit per segon any consecutiu a la iniciativa 'Rodalies 3', organitzada per la xarxa d'activitats culturals Transversal. Aquesta proposta vol facilitar la mobilitat i l'intercanvi cultural entre artistes de diferents punts de Catalunya, sense distinció de la seva disciplina. Un total de vuit ciutats, com Olot, Girona, Reus i la Seu d'Urgell, entre d'altres, seran l'escenari durant el maig de l'any vinent d'una exposició simultània dels treballs escollits entre els artistes de les localitats adherides al consorci.

El Museu vol encoratjar els artistes de la ciutat a participar al projecte 'Rodalies 3' amb la seva producció, preferiblement emmarcada en l'art contemporani. El procés de presentació de les peces, obert a tot Catalunya, restarà actiu fins el primer de setembre via Internet.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha explicat a Cugat.cat en quin punt es troba en aquests moments el desenvolupament de la iniciativa cultural 'Rodalies 3'.

Lluís Campins

Tenim ara obert el període de presentació d'idees a través de la web de Transversal. A partir d'això farem una exposició simultània en les vuit ciutats participants.


Un jurat format per tècnics d'arts visuals de les 15 ciutats que conformen actualment la xarxa Transversal, creada l'any 2005, seleccionarà les obres que formaran part de l'exposició simultània. Els noms dels participants definitius es donaran a conèixer a l'octubre.

Les dues edicions anteriors del projecte 'Rodalies' es van centrar en realitzar una exposició itinerant i fer un intercanvi entre els artistes guanyadors. D'aquesta manera, la pintora santcugatenca i directora de l'espai Pou d'Art, Maria Fabre, va poder exposar a Olot la seva mostra 'Lligams'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.