El Gremio, teloners d'un dels grans de la història del rap, Cypress Hill


  • Comparteix:

Els nord-americans Cypress Hill

Els nord-americans Cypress Hill

El grup santcugatenc de rap El Gremio és l'encarregat de telonejar el veterà grup nord-americà Cypress Hill que actua avui a la la Sala Razzmatazz 1 de Barcelona. L'actuació, que té un preu de 33 euros, començarà al punt del nou del vespre amb els santcugatencs i continuarà, una hora més tard, amb el llegendari grup dels Estats Units.

DJ Code i els santcugatencs Nerko i Feo1 formen El Gremio. Aquest grup és un dels més veterans de la nostra ciutat en l'àmbit del rap, amb més de 10 anys de trajectòria. La formació amb qui actuen aquest dijous, Cypress Hill, és la més important amb qui han tocat.

Feo1, vocalista d'El Gremio, explica com se sent el grup davant d'un concert com el d'aquest dijous.

Feo1

Està molt bé. Estem una mica nerviosos però contentíssims, de fet ens costa creure'ns-ho. Quan ens ho van dir ens semblava una broma.




Cypress Hill és un grup californià de rap format l'any 1986. Durant els seus 24 anys de trajectòria ha publicat 13 discos, venent més de 18 milions de còpies a tot el món.

Feo1 explica com ha aconseguit El Gremio actuar de teloner d'un grup amb aquestes xifres.

Feo1

L'Abel 'Galleta', de Galleta Records, va passar el nostre contacte. La gent encarregada de decidir el teloner ens va escoltar i ho van trobar bé.




El concert té lloc aquest dijous a la Sala Razzmatazz 1 de Barcelona. L'entrada costa 33 euros, i l'actuació d'El Gremio començarà a les nou del vespre. Una hora més tard arribarà el torn dels Cypress Hill.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.