Els temes més clàssics i els més actuals de La Vella Dixieland omplen la primera nit de música al Claustre


  • Comparteix:

Moment de l'actuació del trompetsita de la formació

Moment de l'actuació del trompetsita de la formació

El jazz de La Vella Dixieland ha captivat els 250 assistents al Claustre del Monestir en el primer espectacle del cicle 'Nits de Música al Claustre'. La formació, que es va crear el 1980, ha tocat algunes de les seves peces més clàssiques i posteriorment ha interpretat cançons amb la companyia de la nova cantant del grup, Esther Ovejero. El jazz ha donat el tret de sortida a aquest cicle que s'allargarà tres mesos Cugat.cat és el mitjà col·laborador de la iniciativa. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El Claustre del Monestir s'ha convertit aquest divendres a la nit en un escenari que ha acollit el jazz de La Vella Dixieland. Amb el cartell d'entrades exhaurides, la formació ha escalfat motors amb la interpretació de tres de les peces acústiques. Després ha estat el torn de la nova veu del grup, la Esther Ovejero, que ha cantat algunes cançons més noves de La Vella Dixieland.

Durant una entrevista a Cugat.cat, el trompetista de La Vella Dixieland, Pep Gol, ha subratllat que el Claustre ha estat un bon escenari per actuar.

Pep Gol

D'entrada tot pinta molt bé. És un lloc amb molta història i amb molt bona acústica. Tot ajuda a crear un bon clima de comunicació.


Gol ha afegit que al llarg d'aquests 30 anys de recorregut, La Vella Dixieland ha tingut l'oportunitat d'actuar prop de 2.000 vegades i ha gravat vuit discs. El trompetista ha dit que veu 'bé' el camí que ha seguit la formació.

Pep Gol

Penso que estem en el millor moment. En 30 anys han passat moltes coses, ens basem en ser un grup i avancem segurs.


Cugat.cat és mitjà col·laborador del cicle 'Nits de Música al Claustre'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.