El drama 'The blind side', aquest cap de setmana a les pantalles santcugatenques


  • Comparteix:

Sandra Bullock (a la dreta de la imatge) va guanyar el seu primer Oscar amb el seu paper a 'The blind side' / Font: Cineopsis.com

Sandra Bullock (a la dreta de la imatge) va guanyar el seu primer Oscar amb el seu paper a 'The blind side' / Font: Cineopsis.com

El drama que li ha valgut un Oscar i un Globus d'Or a Sandra Bullock, 'The blind side', i la comèdia protagonitzada per un gran danès, 'Marmaduke', arriben aquest cap de setmana als cinemes de la ciutat. El complex Yelmo Cineplex ofereix també terror en clau d'humor amb 'La venganza de Ira Vamp', que uneix Josema Yuste i Florentino Fernández.

La història del defensa de l'equip de futbol americà Baltimore Ravens, Michael Oher, i com va canviar la seva adolescència quan va ser acollit per la família Tuohy a Texas ha servit com a material per una novela de Michael Lewis que ara s'ha traslladat a cinema. 'The blind side' compta amb la guanyadora d'un Oscar i un Globus d'Or Sandra Bullock com a protagonista.

El gran danès 'Marmaduke' fa el salt dels còmics de Brad Anderson a la gran pantalla protagonitzant una altra de les estrenes cinematogràfiques. El film al qual dóna nom explica el seu trasllat de Kansas a la costa californiana.

La darrera comèdia espanyola 'La venganza de Ira Vamp' mescla el suspens i l'humor de la mà de Florentino Fernández i Josema Yuste. El llargmetratge compta amb la participació dels còmics Javivi i Chiquito de la Calzada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.