El Cor Infantil i el Cor Aglepta captiven el públic al Claustre del Monestir


  • Comparteix:

Cor Infantil Sant Cugat

Cor Infantil Sant Cugat

La unió de les veus del Cor Infantil Sant Cugat i del Cor Aglepta ha captivat el públic santcugatenc aquest divendres a la 3a Nit de Música al Claustre. El concert s'ha caracteritzat per la diversitat de llenguatges musicals i de temàtiques emmarcades sota la música escrita per autors del segle XX i XXI. La interpretació conjunta de tres peces ha ofert el moment més emotiu de la nit. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El director dels dos cors, Oriol Castanyer, ha explicat a Cugat.cat que els ha portat a centrar el seu repertori en compositors del segle XX i XXI.

Oriol Castanyer

Cada vegada hi ha més repertori interessant per a aquest tipus de veus. És música molt variada.


El Cor Infantil, encarregat d'obrir l'actuació, ha basat el seu repertori en reculls tan diversos com 'Canciones infantiles' de Beatriz Corona i 'Bestiari' de Xavier Sans. La música religiosa ha arribat de la mà del Cor Aglepta. Tots dos s'han unit per oferir un dels moments més esperats pels assitents, la interpretació conjunta de tres peces.

Oriol Castanyer

L'atractiu rau en l'actuació conjunta. S'ha pogut veure la continuïtat del Cor Infantil en el Cor Aglepta.


L'actuació ha servit al Cor Infantil per escalfar motors pels actes de celebració del seu vintè aniversari que començaran el setembre vinent. La propera cita del cicle Nits de Música al Claustre portarà música medieval amb la interpretació de dos romanços per part d'un joglar i instruments tradicionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.