La Big Band passa la prova amb el seu primer assaig obert


  • Comparteix:

La Big Band de Sant Cugat s'ha estrenat aquest diumenge amb un concert que ha sorprès el públic per la qualitat dels arranjaments musicals i la seva capacitat d'improvisació. La formació musical ha passat amb escreix una primera prova abans de la presentació oficial que tindrà lloc al desembre. Els 14 músics s'han posat sota la batuta de David Mengual i han versionat quatre temes del mític pianista Bill Evans.

L'associació Jazzenviu ha aprofitat la cloenda de la temporada de jam sessions al pub La Bohèmia per presentar en 'petit comitè' el debut de la primera Big Band de la ciutat. L'experiència els ha valgut per enfrontar-se per primer cop al públic i agafar confiança.

El director de Jazzenviu, Oriol Jubany, ha definit així la formació que té en la improvisació la seva principal característica.

Oriol Jubany

La Big Band està formada per 14 músics. Busca la complicitat i la improvisació.


Quatre temes basats en versions del mític pianista Bill Evans, amb arranjaments de Joan Díaz, han servit per escalfar motors de cara a la presentació del desembre. El director de la formació té clar què esperen d'aquesta Big Band.

Oriol Jubany

Esperem molt d'aquesta formació. Tots estem molt implicats i sona molt bé.



Una quarantena de persones han pogut gaudir d'aquest primer tast d'una Big Band que s'ha emportat forts aplaudiments en el seu primer assaig obert.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.