El cinema a la fresca de Valldoreix s'estrena amb més de mil espectadors


  • Comparteix:

Més de mil persones han assistit al Casal de Cultura de Valldoreix per veure 'Chicago', pel.lícula que ha donat el tret de sortida al cicle de cinema a la fresca. L'Entitat Municipal s'ha felicitat per la bona arrencada de la iniciativa que aquest divendres projectarà 'Harry Potter i la Cambra Secreta'.

L'última guanyadora dels Oscars, 'Chicago', ha captivat als valldoreixencs. L'EMD considera que haver estrenat el cicle amb aquest conegut musical ha contribuït molt en l'èxit de públic. La responsable del Casal de Cultura, Núria Steinger, ha fet un balanç molt positiu de l'estrena:

Núria Steinger

Ha anat molt bé. Estem molt contents i esperem que no plogui cap dia


El cicle continua aquest divendres amb el passi de 'Harry Potter i la cambra secreta'. Steinger ha explicat que l'EMD sempre intenta que el cicle projecti films en català:

Núria Steinger

Sempre hem intentat portar al cicle pel.lícules que estiguin doblades al català


El cicle de cinema a la fresca projectarà altres títols en català com 'The Thorneberrys', 'Made in Hollywood' i 'El senyor dels anells. Les dues Torres', que clourà el cicle. Les projeccions es faran divendres al Casalet Popular a les 10 de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.