Tres professors santcugatencs participen en un llibre de comunicació


  • Comparteix:

Els autors santcugatencs Alba Oliveras, Xavier Laborda i Georgina Vila han publicat un llibre sobre comunicació dirigit a mestres i educadors. L'obra és resultat d'un postgrau que s'imparteix des de fa 12 anys a la Universitat de Barcelona.

L'obra s'anomena 'Expresión-comunicación y lenguajes en la práctica educativa' i vol demostrar la relació que mantenen la comunicació verbal i escrita amb l'expressió corporal, dramàtica, visual i plàstica. Per aquest motiu, deu autors recullen, en cada un dels capítols, les seves aportacions sobre el tema.

El lingüista Xavier Laborda ha comentat que aquest curs enriqueix la formació tant dels alumnes com dels professors:

Xavier Laborda



Per la seva banda, Alba Oliveras se centra en la creació d'experiències educatives mentre que Georgina Vila s'ocupa de les activitats de percepció i observació que afavoreixen la creació.

A banda dels tres autors de la ciutat, també hi han participat, entre d'altres, el catedràtic de lingüística, Sebastià Serrano, escrivint sobre la comunicació no verbal o Julio Álvarez, director i professor del Teatre Tantarantana, tractant la comunicació des de la vessant dramàtica.

A més, el llibre recull tres projectes dels alumnes del postgrau que tenen una voluntat comuna: afavorir la integració i el diàleg entre cultures diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.