El penúltim film de la saga 'Crepúsculo' i el matx que enfrontarà Espanya i Paraguay, principals atraccions als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Taylor Lautner, Kristen Stewart i Robert Pattinson són els protagonistes dels films de Crepuscle / Font: lasagacrepusculo.es

Taylor Lautner, Kristen Stewart i Robert Pattinson són els protagonistes dels films de Crepuscle / Font: lasagacrepusculo.es

'Eclipse', la tercera entrega de la saga Crepúsculo i el partit de quarts de final entre Espanya i Paraguay en 3D són les principals propostes que aquest cap de setmana ompliran les sales santcugatenques. Els cinemes Yelmo Cineplex estrenen també el darrer projecte cinematogràfic del colombià Rodrigo García, 'Madres e hijas', protagonitzat per Naomi Watts, Annette Bening i Samuel L. Jackson.

Els misteriosos assassinats que pateix la ciutat de Seattle és el motor d'Eclipse, la darrera adaptació a la gran pantalla de la saga Crepúsculo. La decisió de Bella entre l'amor del jove vampir Edward i el membre de la tribu Quileute, Jacob, podria ser el detonant d'una guerra entre les dues comunitats enemigues.

Espanya i Paraguay s'enfronten als quarts de final del mundial de Sudàfrica amb un matx retransmès en 3D a les instal·lacions dels dos complexos santcugatencs.

Les instal·lacions de Yelmo Cineplex ofereixen també des d'aquest divendres la pel·lícula 'Madres e hijas' del colombià Rodrigo García. El film narra la història de Karen, una dona que queda embarassada amb 14 anys i dóna a la seva filla en adopció i com aquest fet afecta a les relacions personals de totes dues anys més tard. La pel·lícula, dirigida per Rodrigo García, compta amb la interpretació dels actors Naomi Watts, Annette Bening i Samuel L. Jackson.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.