Els paisatges catalans segons Miquel Torrecilla s'exposen a la Sala Rusiñol


  • Comparteix:

L'artista amb una de les seves obres.

L'artista amb una de les seves obres.

Les 'Visions de natura' de Miquel Torrecilla omplen la Sala Rusiñol des d'aquest divendres. L'exposició d'estil realista, que s'allargarà fins al 21 d'aquest mes, combina tonalitats de la natura catalana i paisatges típicament mediterranis basats en el detall.

Els paisatges de Miquel Torrecilla són del Montseny, dels camps de Calders i del Vallès, entre d'altres escenaris catalans. Abans de dedicar-se a la figuració naturalista, però, va tenir els seus origens en l'impressionisme.

El pintor fa anys que va decidir pintar paisatges, ja que diu veure la natura com una 'disbauxa', un caos ordenat' que vol plasmar amb taques petites. Torrecilla aprofita aquest desordre natural per composar la natura com a ell li interessi.

Són declaracions a Cugat.cat.

Miquel Torrecilla

La natura es pot composar, allò que no m'interessa ho trec. Capto la naturalesa a partir de la meva forma de veure la vida.



Torrecilla intenta donar a conèixer el seu estat d'ànim a partir de les obres que crea i declara que de moment no vol canviar d'estil ja que la natura és allò que més li motiva plàsticament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.