La soprano santcugatenca Júlia Farrés guanya el tercer premi d'un concurs a Itŕlia


  • Comparteix:

La soprano Júlia Farrés

La soprano Júlia Farrés

Júlia Farrés-Llongueras ha estat premiada en el concurs internacional de cant presidit pel prestigiós baríton Renato Bruson. El concurs va tenir lloc a la ciutat italiana de Nŕpols el passat mes de juny, concretament al complex gňtic de Santa Chiara.

L'organització del concurs es va dividir en tres fases. A l'eliminatňria, primera fase del concurs, els més de seixanta participants van quedar reduďts a prop de vint, que van passar a la fase de semifinal. La santcugatenca Farrés-Llongueras va arribar a la darrera fase final, on li va ser concedit el tercer premi del certamen.

La soprano ha explicat a Cugat.cat la rellevŕncia personal que suposa guanyar un premi internacional.

Júlia Farrés-Llongueras

A nivell personal sempre que et donen un premi és gratificant. Et dóna confiança en la feina que fas i en les ganes que estic posant en la meva carrera.



Renato Bruson, reconegut baríton dins del món de la música clŕssica, ha presidit en tot moment el certamen. De fet, la seva presčncia en el jurat va ser un dels reclams per a la soprano santcugatenca.

Júlia Farrés-Llongueras

Vaig saber d'aquest concurs per internet i vaig veure que al jurat hi havia persones que m'interessava que m'escoltessin, entre elles Renato Bruson, un cantant italiŕ molt conegut.




Júlia Farrés-Llongueras es va formar com a cantant amb Maty Pinkas, catedrŕtica de l'escola superior de Bulgŕria. Al llarg de la seva carrera ha ofert recitals per tot l'Estat espanyol i part d'Europa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.