La Tercera Mostra de Curtmetratges demana suport econòmic per garantir la seva continuïtat


  • Comparteix:

La Tercera Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat s'acomiada aquesta nit amb la projecció del curt nominat a l'Oscar, 'Esposados'. Els organitzadors de la mostra, que ha rebut la visita de 1.250 persones, han demanat més suport a l'Ajuntament i les empreses locals per garantir la continuïtat de la iniciativa.

El curt de Juan Carlos Fresnadillo 'Esposados' i 'El sedcleto de la tlompleta', de Javier Fesser, posen el punt i final a la recuperada mostra de curts de Sant Cugat. El col.lectiu 'Curts i més', responsables de la iniciativa, està molt satisfet pel nivell d'assistència que ha registrat amb unes 250 persones al dia.

Davant d'aquest èxit, l'organització considera imprescindible que el consistori i les empreses del municipi continuïn brindant el seu suport per fer realitat la 4a edició de les projeccions. Escoltem la proposta de Dani Codorniu:

Dani Codorniu

La 4a mostra no está garantida del tot, per això necessitem el suport de l'Ajuntament i les empreses de la ciutat


Un dels èxits de cartell ha estat 'Eleonor', del santcugatenc Àlex Barnils i organitzador de la mostra. El seu company, Dani Codorniu, ha comentat que el curt té un segell totalment local:

Dani Codorniu

És un curt amb segell santcugatenc, fet a Collserola i amb actors de la ciutat


La sessió d'aquesta nit, a la plaça Augusta, inclou altres treballs d'autor com 'La raya' i 'El figurante'. Les projeccions començaran a 2/4 d'onze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.