Els Castellers tanquen el millor inici de temporada de la seva història


Temes relacionats

L'actuació dels Castellers a Sabadell és clau per descarregar el 2 de 7 per Festa Major (18/jun/10)


  • Comparteix:

Els Castellers fent un 5 de 7

Els Castellers fent un 5 de 7

Els Gausacs posen punt final al seu millor inici de temporada des del seu naixement l'any 1996. Després de sis anys d'intents, durant l'actuació a la Festa Major van aconseguir la descàrrega d'una torre de 7, que sumada a cinc 4 de 7 amb agulla, quatre 3 de 7 aixecats per sota, un 3 de 7 amb agulla i tres castells 5 de 7, donen com a resultat una bona base per encarar la segona part de la temporada amb nous castells.

L'actuació a Mira-sol durant la Festa Major del districte ha clausurat el millor inici de temporada de la història castellera santcugatenca. L'èxit en la càrrega i descàrrega dels castells de 7 fa plantejar-se a la colla una pròxima part de temporada incorporant els castells de 8. Tot i això, el president dels Castellers de Sant Cugat, Santi Casanova, també ha volgut destacar la importància del bon ambient dels Gausacs per aconseguir importants fites.

Santi Casanova

Aquesta primera part de temporada ha anat molt bé, però no només cal destacar els castells aconseguits, sinó també el bon ambient viscut a la colla.



A més d'aquest repte, també es vol incrementar el número de camises verdes a la colla a través de noves campanyes que inclouran activitats destinades als nouvinguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.