El cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix continua durant l'agost


  • Comparteix:

El cicle continua durant l'agost

El cicle continua durant l'agost

El cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix no tanca per vacances i continuarà amb la projecció de quatre films més. 'Allà on viuen els monstres', 'La ola', 'Julie & Julia' i 'Avatar' són les pel·lícules que es podran veure gratuïtament durant el mes d'agost a la plaça del Casal de Cultura. El cicle cinematogràfic és l'única activitat cultural que es manté durant l'agost.

Ho explica la vocal de Cultura, Teresa Veciana. Són declaracions a Cugat.cat.

Teresa Veciana

És un mes molt relaxat. El cinema a la fresca és la única activitat que fem durant l'estiu.


De la mà del director Spike Jonze, 'Allà on viuen els monstres' arribarà a la plaça del Casal de Cultura el primer divendres del mes d'agost. Una setmana després, divendres 13, serà el torn de la projecció de 'La ola', de Dennis Gansel. El divendres 20 el cicle portarà a la pantalla 'Julie & Julia', de Nora Ephron. El punt final a les projeccions el posarà 'Avatar' l'últim divendres del mes, de James Cameron.

Durant el juliol els valldoreixencs han pogut veure 'Planet 51', 'Com ensinistrar un drac', 'La teta asustada' i la segona i la tercera entrega de la saga 'Millenium'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.