La banda de flamenc Ulake presenta nou disc aquest dissabte a la sala UREF de la Floresta


  • Comparteix:

Cartell del concert

Cartell del concert

Després de la Festa Major de la Floresta el cap de setmana passat, aquest dissabte la música en directe torna al districte santcugatenc i ho fa a la sala UREF de les mans d'Ulake. Aquesta banda barcelonina de flamenc presentarà el seu nou disc a partir de les deu de la nit.

Aquesta formació consta de dues guitarres, caixa gitana, baix, flauta i veus, i presenta el seu nou treball, un disc amb set temes que representa, tal com diu la banda, 'un tastet del que és l'estil del grup, tot tipus de rumbas amb petites pinzellades de flamenc més pur'.

RANRoger, flautista de la banda, ha explicat a Cugat.cat a què sona exactament aquest estil aflamencat.

RANRoger, Ulake

És un grup de rumba i flamenc, on es fusionen tots els tipus de rumba que existeixen amb molts detalls de flamenc



La sala UREF de la Floresta és una sala estimada per tots els components de la banda. Els cinc membres ja havien visitat aquesta sala amb agrupacions anteriors i diuen sentir-se com a casa, i per això és una sala que no podien oblidar en aquesta gira inicial de presentació del disc. Així ho han explicat a Cugat.cat.

RANRoger, Ulake

Vam presentar el disc a la sala KGB de Barcelona, i també volíem presentar-lo a la UREF, ja que els cinc components de la banda ja hi havíem vingut a tocar i en teníem molt bon record




La banda, que encara no arriba a l'any de vida, ja té el seu primer treball enregistrat i en prepara un segon. Malgrat això, aquesta segon entrada a l'estudi Ulake vol planificar-la 'amb més calma' i treure el segon disc després d'haver girat l'actual treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.