El remake del clàssic 'Equip A' i la comèdia 'Niños Grandes', principals estrenes als cinemes santcugatencs


  • Comparteix:

Protagonistes de 'El Equipo A'

Protagonistes de 'El Equipo A'

Liam Neeson, Bradley Cooper, Quinton Jackson i Sharlto Cooper són les cares del renovat 'Equip A' que aquesta setmana arriba als nostres cinemes. Avui s'estrena també 'Niños Grandes', comèdia protagonitzada per Adam Sandler que celebra l'eterna immaduresa.

En aquesta nostàlgica versió de la sèrie dels 80, quatre veterans de la Guerra del Golf -integrants d'un escamot de les Forces Especials- són injustament acusats d'un crim. Es convertiran en mercenaris mentre fugen de les autoritats i proven de demostrar la seva innocència.

A 'Niños Grandes' cinc amics es retroben després de 30 anys arran de la mort del que va ser el seu entrenador de bàsquet. Tots ells comprovaran que els anys transcorreguts i les respectives famílies no els són cap impediment per seguir comportant-se com criatures.

Les dues pel·lícules es podran veure aquest cap de setmana als cinemes Yelmo i Cinesa de la ciutat.

Al cinema Yelmo cineplex de Sant Cugat també s'estrena 'Mi segunda vez', una entranyable comèdia romàntica qu parla de les segones oportunitats que ens ofereix la vida: Una mare recent divorciada i un llicenciat amb el cor trencat trobaran en l'altre el motiu per seguir endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.