Neus Colet exposa en una mostra col·lectiva a l'Argentina


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'artista santcugatenca / Font: web personal de l'artista

Imatge d'arxiu de l'artista santcugatenca / Font: web personal de l'artista

L'artista santcugatenca Neus Colet participa a partir de la setmana vinent a l'exposició itinerant 'Empremtes de dones-Improntas de mujeres' a Buenos Aires. La mostra forma part d'un projecte d'intercanvi entre dones gravadores catalanes i argentines i posteriorment arribarà a la ciutat argentina de Còrdoba.

Neus Colet ha explicat què trobarà l'espectador en aquesta exposició col·lectiva que reuneix peces de cinc argentines i cinc catalanes. Són declaracions a Cugat.cat.

Neus Colet

A l'exposició s'hi pot veure bàsicament obra gràfica, en xilografia i en tècniques digitals, i la meva aportació és en part digital, en part de calcografia.


Colet ha remarcat l'interès per l'intercanvi entre les artistes emmarcat dins la constant interacció cultural entre Catalunya i l'Argentina, un país amb una gran tradició en el gravat i, concretament, en les xil·lografies. L'artista santcugatenca ha destacat que ha arribat l'hora de tornar les visites que sempre han fet a Catalunya els especialistes argentins.

Neus Colet

A l'Argentina hi ha una gran tradició de gravats i molta gent d'allà ha vingut aquí a treballar o a donar cursos. Ara nosaltres podem anar allà.


El 10 d'agost s'inaugurarà l'exposició al centre Torres Colonos del barri de Puerto Madero de la capital argentina i, posteriorment, a Còrdoba, on la mostra s'exposarà al Centro Cultural del Buen Pastor. Sant Cugat es perfila com el possible destí de l'exposició quan finalitzi el recorregut a l'Argentina.

'Empremtes de Dones-Improntas de mujeres' va començar el seu recorregut el maig de l'any passat al Centre Cultural de Vallromanes, al novembre va arribar al Pati Llimona de Barcelona i el juliol passat es va poder veure a les Cotxeres Borrell de la capital catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.