El santcugatenc Josep Fatjó publica un llibre de les seves sortides amb el Club Muntanyenc


  • Comparteix:

Portada del llibre publicat per l'Abadia Montserrat.

Portada del llibre publicat per l'Abadia Montserrat.

'Tota la terra que el meu cor estima' és el títol del primer llibre del santcugatenc Josep Fatjó, un recull de 21 relats sobre l'amor per la muntanya. Fatjó és membre del Club Muntanyenc i els seus textos es basen en les sortides que ha fet al llarg del temps amb l'entitat.

El punt de partida d'aquest llibre són els diferents articles que Fatjó ha publicat al butlletí del Club Muntanyenc així com en d'altres revistes especialitzades. S'hi poden trobar narracions sobre excursions, sortides a la neu, escalada i algunes reflexions propiciades pel contacte amb la natura. Però com reconeix l'autor, al rerefons sempre hi ha el seu amor per la muntanya.

Josep Fatjó

Són relats de sortides de muntanya però al rerafons dels quals hi ha reflectit el meu amor per la muntanya i la terra.


Tots els relats es basen en sortides i recorreguts que Fatjó ha realitzat amb el club muntanyenc. En alguns d'ells però, Fatjó ha volgut incorporar elements novel·lístics i especialment en el darrer d'ells, que dóna títol al llibre i que a la vegada el prèn d'un poema de Mossèn Cinto Verdaguer. Josep Fatjó en dóna els detalls.

Josep Fatjó

És la descoberta de la muntanya del Puigmal i de Catalunya des de 3 punts de vista.


'Tota la terra que el meu cor estima' està editat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat i ja es pot trobar a les llibreries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.