Els cinemes locals estrenen 'Killers' i 'Los mercenarios', dos films d'acció amb arguments molt diferents


  • Comparteix:

'Killers' és una de les estrenes de la setmana

'Killers' és una de les estrenes de la setmana

'Killers', protagonitzada per Ashton Kutcher, i 'Los mercenarios', dirigida per Silvester Stallone, són les principals estrenes cinematogràfiques d'aquesta setmana als cinemes locals. L'acció és present a tots dos films, però mentre 'Killers' és una comèdia romàntica sobre una parella dedicada a l'espionatge, 'Los mercenarios' relata la història d'un grup de guerrers que volen eliminar un dictador d'Amèrica del Sud. Les dues pel·lícules es poden veure als cinemes Cinesa i al complex Yelmo, que també estrena 'Phillip Morris ¡Te quiero!'

Ashton Kutcher i Katherine Heigl es converteixen a 'Killers' en una parella perseguida per cinc assassins disposats a tot amb l'objectiu de trencar el seu matrimoni. Una altra estrena de la setmana és 'Los mercenarios', que explica com un grup de guerrers intenten complir la missió d'eliminar del poder un dictador d'Amèrica del Sud. El film, dirigit i protagonitzat per Silvester Stallone, és un homenatge al cinema d'acció dels anys 80. Totes dues pel·lícules es poden veure a partir d'aquest divendres als cinemes Cinesa i al complex Yelmo.

A més, Yelmo també estrena 'Phillip Morris ¡Te quiero!', una comèdia protagonitzada per Jim Carrey on un home purità, després d'un accident de cotxe, descobreix la seva homosexualitat i canvia completament la seva vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.