Dues galeries de Sant Cugat participaran al programa oficial d'inauguració de la nova temporada


  • Comparteix:

La Canals-Galeria d'Art

La Canals-Galeria d'Art

La Sala Rusiñol, amb l'artista Vives Fierro, i la Canals-Galeria d'Art, amb l'artista Neus Colet, participaran a la Tardor de l'art, la festa d'inauguració de la nova temporada de les galeries catalanes, que tindrà lloc a l'octubre. L'acte, organitzat per les quatre associacions de galeries de Catalunya i la Generalitat, se centra enguany en el món del vinil i té l'objectiu de donar a conèixer i fomentar el sector.

Les quatre associacions de galeries d'art de Catalunya es reuniran per donar el tret de sortida a la temporada amb la festa 'Tardor de l'art', on participaran més de 80 galeries d'arreu de Catalunya, dues de les quals són santcugatenques. La Sala Rusiñol portarà l'artista impressionista Vives Fierro, mentre que la Canals-Galeria d'Art participarà a la festa amb les obres de Neus Colet.

Amb la Tardor de l'art, les galeries catalanes volen reforçar la unitat del sector i donar-se a conèixer, així com també aconseguir nous públics que s'adrecin a les galeries i s'interessin per l'art. La Tardor de l'art té l'objectiu d'estimular el sector de les galeries, tal com ha explicat el responsable de la Canals-Galeria d'Art, Josep Canals, en declaracions a Cugat.cat.

Josep Canals

Hem d'estimular en aquests moments de crisi el nostre sector. Una de les coses que fem és intentar inaugurar conjuntament la temporada.


Els participants presentaran una obra pictòrica o escultòrica de format lliure amb el tema comú del món del vinil. Totes les obres formaran part d'una exposició itinerant que es presentarà a l'Espai Roca de Barcelona i recorrerà diversos municipis de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.