Cau a la meitat la participació als tallers de Pou d'Art per la crisi econòmica


  • Comparteix:

Cau la participació en els tallers d'estiu de Pou d'Art

Cau la participació en els tallers d'estiu de Pou d'Art

La galeria Pou d'Art ha registrat aquest any un 50% menys de participació en els tallers d'estiu respecte l'any passat. Segons la responsable del centre, Maria Fabre, 'aquest any els pares s'ho han mirat molt més a l'hora d'apuntar els nens als tallers', un fet que Fabre atribueix a la crisi econòmica. Els últims tallers d'estiu programats s'han endarrerit una setmana i començaran dilluns vinent a causa de la baixa participació.

Els tallers de còmic, expressió plàstica i la plàstica dels artistes, que havien de començar aquest dilluns, no ho faran fins la setmana vinent. La poca afluència no ha estat un fet puntual aquest estiu, segons ha explicat la responsable de la galeria Pou d'Art, Maria Fabre, sinó que també ha afectat altres centres i galeries. Pou d'Art ha acollit uns 200 alumnes, la meitat que l'estiu anterior, i ha hagut de reduir el nombre de grups per a les activitats d'estiu.

Escoltem Maria Fabre en declaracions a Cugat.cat.

Maria Fabre

Ha sigut el primer any que la gent s'ho ha mirat més. Ho hem notat moltíssim. Alumnes n'hem tingut, però no com altres anys.


Tot i això, Fabre confia que de cara al setembre la participació torni a augmentar. Les inscripcions per a les activitats extraescolars del curs vinent, que començaran a l'octubre, ja estan obertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.