Últims dies per presentar les propostes a la 4a edició del 'Mou-te'


Temes relacionats

Obert el període d'inscripcions per participar al 'Mou-te tardor' (23/jul/10)


  • Comparteix:

Una actuació del 'Mou-te' en edicions anteriors

Una actuació del 'Mou-te' en edicions anteriors

El cicle de concerts 'Mou-te' tanca d'aquí a deu dies el termini per presentar propostes per a la seva 4a edició. El cicle musical de tardor constarà de cinc concerts que tindran lloc al Casal Cultural de Mira-Sol entre els mesos d'octubre i desembre. En aquesta 4a edició, organitzada per l'Ajuntament i Cugat.cat, hi haurà dos grups guanyadors, un escollit pel públic i l'altre escollit pel jurat.

Els protagonistes de les actuacions de la 4a edició del 'Mou-te' seran quatre formacions amb components santcugatencs i una de fora de la ciutat. El jurat que seleccionarà les bandes està format per la cap del departament de Musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, el director artístic de 'Camaleons' Albert Puig, el teclista d'Els Pets, Refugi i Gnaposs, el santcugatenc Joan-Pau Chaves, i la tècnica de joventut de l'Ajuntament Neus Albiac. També formen part del jurat representants dels grups guanyadors de l'edició anterior, Vidal i Rembrandt42.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, remarca la importància d'aquesta activitat.

Mònica Lablanca

És una activitat consolidada i una molt bona notícia per a la ciutat, per a la música i els grups locals que sempre intentem promocionar


En aquesta 4a edició hi haurà dos grups guanyadors. Un, escollit mitjançant votació popular, obtindrà com a premi una actuació en el marc de les activitats de Nadal programades pel servei de Cultura i Joventut. L'altre, escollit pel jurat, serà la banda telonera d'un dels concerts destacats de la propera temporada del Teatre-Auditori, concretament de l'actuació del grup Els Amics de les Arts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.