El nou 'Karate Kid' i Woody Allen, a les sales de la ciutat aquesta setmana


  • Comparteix:

Cartell de 'Karate Kid'

Cartell de 'Karate Kid'

La nova versió de 'Karate Kid' i la darrera pel·lícula de Woody Allen encapçalen les estrenes d'aquesta setmana als cinemes de Sant Cugat. Els dos llargmetratges es podran veure a les pantalles de Cinesa i Yelmo, que també oferirà 'Predators', 'Miedos' i 'Todo sobre mi desmadre', a partir d'aquest divendres.

El 'remake' de 'Karate Kid', que està protagonitzat per Jaden Smith, fill de Will Smith, és una de les principals novetats de la cartellera, juntament amb el darrer film de Woody Allen, 'Conocerás al hombre de tus sueños'. La versió de la història del jove karateka té lloc a la Xina i compta amb Jackie Chan en el paper de l'entranyable mestre. De la seva banda, Allen aborda, en aquesta comèdia, les relacions de parella, que és el seu tema estrella. Les dues pel·lícules es poden veure tant a les pantalles de Cinesa com a les de Yelmo.

En aquestes darreres instal·lacions es projecta també la cinta de terror 'Miedos', la proposta tridimensional de la setmana. En ella es narren les aventures dels germans Dane, quan descobreixen una porta que dóna accés a un pou on s'amaga un misteri.

'Predators' estarà també a les sales de Yelmo. És un thriller d'acció on un escamot d'elit s'enfronta a un exèrcit alienígena i compta amb Lawrence Fishburne i Adrien Brody com a caps de repartiment.

Finalment, la comèdia 'Todo sobre mi desmadre' narra les peripècies d'un jove agent musical per aconseguir que l'estrella del rock a qui representa compleixi amb les seves obligacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.