L'exposició 'Maus. Relat d'un supervivent' d'Art Spiegelman ja es pot visitar a la Biblioteca del Mil·lenari


Temes relacionats

El 20è Llibre Gegant s'exposa a la Biblioteca del Mil·lenari (19/ago/10)

La memòria històrica tindrà un pes important en les activitats d'estiu de la Biblioteca del Mil·lenari (19/jun/10)


  • Comparteix:

Cartell de l'exposició

Cartell de l'exposició

La Biblioteca del Mil·lenari acull l'exposició 'Maus. Relat d'un supervivent', d'Art Spiegelman. La mostra es basa en la novel·la gràfica d'Spiegelman, dibuixant de còmics nord-americà, i narra la història de Maus, un supervivent d'un camp de concentració. L'exposició tanca el cicle de mostres dedicades a la memòria històrica que ha fet la biblioteca durant l'estiu, i es podrà visitar a Sant Cugat fins a l'últim diumenge de setembre.

La mostra, dirigida al públic adult, explica l'experiència vital d'en Maus, un personatge representat per un ratolí que es troba en un camp d'extermini nazi, durant la segona guerra mundial. 'Maus, relat d'un supervivent' fa una anàlisi en la literatura, la temàtica i la filosofia de l'obra de l'autor nord-americà. Els plafons amb les imatges de l'exposició tenen de suport una bibliografia específica. Els llibres no són de préstec, però la biblioteca ajudarà als interessats a buscar-los. La novel·la gràfica 'Maus' va guanyar un premi pulitzer el 1992, convertint-se en l'única obra no periodística que l'ha guanyat.

La pròxima exposició que mostrarà la Biblioteca del Mil·lenari serà la del Festival de Poesia dedicada al Poeta d'Honor, Jordi Pere Cerdà, i es podrà visitar a partir de mitjans d'octubre. El novembre hi haurà una exposició sobre novel·la romàntica i al desembre arribarà la mostra 'Presentació, experiència al Parc de l'hermitatge a Casablanca'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.