L'Adolf taller d'art comença el nou curs carregat d'activitats


  • Comparteix:

Web de l'Adolf taller d'art

Web de l'Adolf taller d'art

L'Adolf taller d'art comença setembre carregat d'activitats. Un taller de dibuix de paisatge, un sorteig d'una obra d'art, una visita guiada per l'estudi i un recital líric són part de les activitats que l'Adolf taller d'art organitza durant aquest mes coincidint amb la celebració de la Festa Major de Valldoreix i la commemoració del 13è aniversari de la web de l'artista.

Un any més, per celebrar l'aniversari de la web de l'Adolf taller d'art, l'artista valldoreixenc realitza un sorteig d'una de les seves obres. Per participar només cal enviar un missatge o una postal al taller de l'artista i seguir les bases que s'expliquen a la seva pàgina web. L'afortunat podrà triar una obra de les catorze que oferta l'artista.

Altres activitats que organitza l'Adolf taller d'art són les que coincideixen amb la Festa Major de Valldoreix. El tercer dissabte de setembre es farà una visita guiada al taller amb explicacions dels processos creatius de l'artista, i a la tarda, es realitzarà la novena edició del grup de gravat que cada any compta amb una alta participació. Enguany, però també s'incorpora com a novetat el recital líric 'Retrat de Nit' amb la soprano Patrícia Sendra. L'artista Adolf explica les seves expectatives amb aquesta iniciativa en una entrevista a Cugat.cat.

Adolf

Són iniciatives organitzades per mi com a promoció de l'art, el gravat i la música. Espero que el recital líric vagi molt bé.


L'últim cap de setmana de setembre es durà a terme un taller de dibuix paisatgístic a la Cerdanya a càrrec de l'artista adreça't a l'adquisició i perfeccionament de les tècniques de dibuix i pintura en un entorn natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.