Pou d'Art inaugura avui la temporada amb l'exposició de Marta Ballvé 'Siluetazo'


  • Comparteix:

Quadre de Marta Ballvé

Quadre de Marta Ballvé

La galeria Pou d'Art inaugura avui la temporada amb l'exposició d'una sèrie de Marta Ballvé que porta per nom 'Siluetazo'. L'artista santcugatenca ha homenatjat un fet artístic de l'Argentina dels anys 80 per crear una mostra reivindicativa.

La mostra consisteix en una sèrie de quadres de siluetes humanes combinades amb una tècnica mixta de l'artista que barreja textures, colors i materials diversos. La sèrie està dedicada a un fet històric situat als anys 80, quan un grup d'artistes argentins va convocar una acció participativa en què dibuixaven la forma buida d'un cos a escala natural sobre paper i l'enganxaven als murs de la ciutat. Aquesta iniciativa es van convertir en una visualització de les reivindicacions dels drets humans.

Ballvé ha pres aquest fet per donar continuïtat a les siluetes argentines i fer pròpies les reivindicacions, dotant-les dels seus símbols, en contra de les injustícies socials.

L'exposició es podrà veure a partir d'avui i fins el tercer dijous d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.