'El aprendiz de brujo' i 'Lope', les propostes cinematogràfiques d'aquesta setmana a la ciutat


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Lope'

Cartell de la pel·lícula 'Lope'

Els cinemes Cinesa i el complex Yelmo de la ciutat estrenen aquest divendres 'Lope', un film històric que narra les aventures i les històries amoroses del poeta Lope de Vega. El complex Yelmo també porta a les pantalles 'El aprendiz de brujo', l'altra estrena de la setmana, que està protagonitzada per Nicolas Cage i Monica Bellucci i que explica la història d'un noi que aprendrà màgia per protegir la seva ciutat de les forçes del mal.

Alberto Ammann i Leonor Watling protagonitzen 'Lope', la història del poeta quan torna a Madrid i es troba atrapat entre dos amors sense saber a qui escollir. Ubicada al segle XVI, 'Lope' és un film dramàtic on el protagonista és perseguit per la justícia i ha de fugir a Lisboa, on s'amagarà.

El complex Yelmo també porta a les pantalles 'El aprendiz de brujo', una pel·lícula d'acció i fantasia que explica la història d'un jove que es converteix en alumne d'un gran mestre mag per combatre les forces del mal que amenacen la seva ciutat.

'Conocerás al hombre de tus sueños', de Woody Allen, 'The Karate Kid' i 'Origen' són altres propostes que es mantenen a la cartellera aquesta setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.