L'escultura de Pep Codó formarà part d'un parc de Corea del Sud


  • Comparteix:

L'escultura estarà al Parc Internacional d'Escultures de Corea.

L'escultura estarà al Parc Internacional d'Escultures de Corea.

L'artista santcugatenc Pep Codó forma part de la dotzena d'escultors que aquesta tarda presenten a la Casa Asia de Barcelona les obres que crearan i instal·laran al Parc Internacional d'Escultures de Kwangu, a Corea del Sud. Aquest projecte és fruït de la col·laboració entre la UAB, la Generalitat i el govern autònom de la regió de Kyonggi.

Els artistes han estat convidats pel govern autònom de la regió de Kyonggy perquè participin en la creació d'un immens parc escultòric on hi hauran obres d'artistes d'arreu del món. L'aportació del santcugatenc Pep Codó consisteix en una escultura d'un metre 10 d'alçada i 4 de llargada feta amb la pedra del país, el granit clar. Pep Codó ens explica el seu significat.

Pep Codó

Aquest projecte es basa en la dualitat mascle-femella. Són dues peces molt esquemàtiques basades en signes.


Els escultors marxaran el 9 d'agost i s'hi estaran fins a principis de setembre. Els artistes catalans comptaran amb la col·laboració de llicenciats en escultura coreans per desenvolupar les seves obres. Pep Codó ha expressat la seva satisfacció per poder participar en una iniciativa com aquesta i ha manifestat el seu desig perquè des d'aquí s'organitzin projectes semblants.

Pep Codó

M'agrada fer obra pública i és una pena que aquí no se'n faci. El meu projecte és impulsar un parc escultoric públic aquí.


Aquesta iniciativa és fruït d'un conveni de col·laboració entre la Universitat Autònoma de Barcelona, el govern autònom de la regió de Kyonggi i la Generalitat. El projecte vol fomentar els intercanvis de tipus cultural entre aquesta regió de Corea del Sud i Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.