La 10a Mostra Internacional de Curtmetratges de Sant Cugat incorpora una secció infantil


Temes relacionats

La Mostra de Curtmetratges arriba a la desena edició amb un canvi de dates i d'ubicació (16/jul/10)


  • Comparteix:

Xavier Escura i Daniel Codorniu han presentat la mostra

Xavier Escura i Daniel Codorniu han presentat la mostra

La Mostra Internacional de Curtmetratges de Sant Cugat, que enguany celebra la seva 10a edició, estrena ubicació i incorpora una nova secció on es projectaran propostes destinades als nens i nenes de la ciutat. El patrimoni històric de Sant Cugat tindrà gran protagonisme a la Secció Filmoteca, on es projectaran imatges inèdites de la ciutat dels anys 20, el material visual més antic de què es disposa. Des de dijous de la setmana vinent i fins diumenge es projectaran prop de 100 curts entre la plaça del Rei i la Casa de Cultura, gràcies a la iniciativa de l'associació Curts i Més que compta amb el suport de l'Ajuntament.

La iniciativa, que enguany triplica l'oferta audiovisual, deixa l'inici de l'estiu per traslladar-se a finals de setembre i les projeccions tindran lloc a la plaça del Rei. La secció infantil, però, es farà a la Casa de Cultura, equipament on va començar la mostra ara fa 10 anys.

La proposta manté les seccions clàssiques Filmoteca, Escoles, Autors i continua posant l'accent en produccions asiàtiques i llatinoamericanes. El president de l'entitat organitzadora, Daniel Codorniu, destaca la varietat del programa d'enguany amb la nova secció infantil.

Daniel Codorniu

Per primera vegada fem la secció infantil. Tenim una varietat de continguts molt interessant.



El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, considera que la mostra dóna continuïtat a la proposta cultural de la ciutat que arranca amb la Setmana del Llibre en Català. L'escoltem.

Xavier Escura

La secció infantil donarà continuïtat a una programació cultural que comença amb la Setmana del Llibre en Català.


Dijous de la setmana vinent s'inaugura la mostra a un quart de nou a la plaça del Rei. La primera projecció serà la Secció Filmoteca on es projectaran imatges històriques de la ciutat i la secció Escoles tancarà la primera jornada amb una retrospectiva de l'Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). La resta començaran a les sis de la tarda amb les propostes infantils a la Casa de Cultura i a les vuit les sessions es traslladen a la plaça del Rei fins la mitjanit amb una pausa per sopar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.