39 grups participen en la 4a edició del Mou-te


Temes relacionats

Últims dies per presentar les propostes a la 4a edició del 'Mou-te' (25/ago/10)

El cicle de concerts 'Mou-te' arriba al Facebook ( 1/ago/10)


  • Comparteix:

Un dels grups participants al Mou-te d'edicions anteriors.

Un dels grups participants al Mou-te d'edicions anteriors.

Un total de 39 grups de música opten enguany a la quarta edició del cicle Mou-te, organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. De totes les propostes, d'estils molt diversos, el jurat triarà quatre formacions santcugatenques i una de fora de la ciutat. Les cinc bandes escollides actuaran durant els mesos d'octubre i novembre. En l'edició d'enguany hi haurà dos grups guanyadors, un triat pel jurat i un altre pel públic.

El jurat de la 4a edició del cicle, organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, estarà format per la cap de departament de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, el director artístic de 'Camaleons', el periodista musical Albert Puig, el teclista d'Els Pets, Refugi i Gnaposs, el santcugatenc Joan-Pau Chaves, i la tècnica de Joventut de l'Ajuntament, Neus Albiach. Ells s'encarregaran de triar les cinc formacions musicals que actuaran en un seguit de concerts que animaran la tardor musical a la ciutat.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica l'objectiu principal de la proposta i les novetats d'aquesta edició.

Mònica Lablanca

Volem promocionar els grups de música santcugatencs. En aquesta edició els premis són la participació en una activitat de Nadal i ser teloners d'un grup actual.




Enguany s'incorporà com a novetat la tria de dos grups guanyadors. Un l'escollirà el públic, que guanyarà una actuació en el marc de les activitats de Nadal organitzades pel servei de Cultura i Joventut de l'Ajuntament. L'altre, escollit pel jurat, serà la banda telonera del concert dels Amics de les Arts al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.