Els més petits s'apropen a la història de Catalunya amb l'obra 'Trifulkes de la Katalana Tribu'


  • Comparteix:

L'obra ha barrejat disciplines com el teatre de gest, el teatre musical i el text

L'obra ha barrejat disciplines com el teatre de gest, el teatre musical i el text

Els 1.000 anys d'història de Catalunya han arribat als més petits de manera didàctica i divertida gràcies a l'obra de teatre musical 'Trifulkes de la Katalana Tribu'. L'espectacle, de la companyia Zitzània Teatre, ha fet un repàs dels episodis més importants de Catalunya amb música, text i teatre de gest. Amb 'Trifulkes de la Katalana Tribu' s'ha posat el punt final aquest diumenge a la plaça de l'Om al cicle 'Nits de Música al Claustre' en la seva segona edició. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

El cicle 'Nits de Música al Claustre' s'ha apropat al públic en el seu últim espectacle envoltat d'un to festiu. La ubicació del muntatge a la plaça de l'Om i l'entrada gratuïta ha permès concentrar més de 200 persones entre grans i petits. Amb direcció de Pere Planella, música de Toni Xuclà i text del santcugatenc Víctor Alexandre, l'obra ha fet un repàs de manera didàctica a alguns dels episodis més significatius de Catalunya. La visita d'una noia catalana d'origen africà al Museu d'Història de Catalunya ha estat l'excusa per viatjar mil anys enrere.

Segons el director del muntatge, Pere Planella, el fet que una noia catalana d'origen africà protagonitzi l'obra és un reflex de la Catalunya del futur.

Pere Planella

L'obra també és una mostra d'una Catalunya integrada i próspera.



L'autor del muntatge, el santcugatenc Víctor Alexandre, ha manifestat que l'obra sorprèn el públic adult perquè la història de Catalunya ha estat amagada.

Víctor Alexandre

Som un poble que desconeix la seva història. La gent surt de l'espectacle sorpresa per descobrir coses que no sabia.





'Trifulkes de la Katalana Tribu' ha posat el punt final al cicle 'Nits de Música al Claustre' en una edició que comptat amb un total de 10 espectacles musicals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.