La Porta dels Somnis, veu i imatge de la nova temporada de TV3


Temes relacionats

La Porta dels Somnis prepara el llançament d'un nou disc per a l'octubre (17/ago/10)


  • Comparteix:

Foto de família del grup santcugatenc

Foto de família del grup santcugatenc

El grup santcugatenc La Porta dels Somnis és la imatge i la veu de la nova temporada de TV3. 'Seguiré aquí', la cançó promocional de la cadena pública catalana, va ser presentada per La Porta dels Somnis, divendres passat, a la gala Nit 10. El grup de pop-rock té previst incloure la cançó en el seu proper treball, 'Aire lliure', que sortirà a la llum a l'octubre.

La presentació de la nova programació de TV3 arriba a un mes de que el grup santcugatenc presenti el seu nou disc, 'Aire lliure'. El guitarrista Oriol Saltor explica què ha significat per al grup ser escollits per TV3 com la veu de la nova temporada.

Oriol Saltor

Ens fa molta il·lusió que ens hagin tingut en compte. Com és un encàrrec, a TV3 se senten molt identificats i a nosaltres ens va molt bé per promocionar-nos.









'Seguiré aquí' és una cançó del compositor i productor sabadellenc Toni Ten, autor de l'eurovisiva 'Europe's living a celebration', i ha estat feta a encàrrec per a TV3.

La Porta dels Somnis prepara el seu quart disc d'estudi, 'Aire lliure'. Un disc diferent que reflecteix allò que el grup té ganes de transmetre ara. Oriol Saltor explica en què difereix aquest àlbum dels tres anteriors.

Oriol Saltor

És més acústic i té una producció més reduïda. Podríem dir que és quasi de cantautor.




El grup encara no ha confirmat quina serà la data exacta de la presentació del nou treball discogràfic, però preveu que sigui la tercera setmana d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.