'El llac dels cignes', l'aposta més arriscada de la nova temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha aixecat el teló de la temporada 2010-2011 amb una gran aposta. 'El llac dels cignes', de la reconeguda companyia Corella Ballet, esdevé l'espectacle més arriscat per la dimensió de la producció segons ha assenyalat el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues. L'equipament municipal també continua apostant per una programació variada amb presència santcugatenca i per arribar a nous públics. A més, la dansa es consolida a la programació estable amb espectacles que van des de l'àmbit local fins a l'internacional.

Un total de 28 espectacles confegeixen la programació de la temporada 2010-2011 del Teatre-Auditori. L'equipament ha optat per mantenir el mateix nombre de muntatges després d'aconseguir la temporada passada un 82% de mitjana d'ocupació. El ballet d'Ángel Corella amb 'El llac dels cignes', coproduïda pel Teatre-Auditori, es podrà veure els tres primers dies d'octubre amb el director Josep Ferré al capdavant de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i amb l'escenografia construïda pel Teatre-Auditori.

El director de l'equipament municipal, Pep Tugues, ha destacat la gran aposta d'enguany.

Pep Tugues

Farem tres funcions i és l'estrena a Catalunya. Amb aquesta producció ens podem igualar a espais com el Liceu.


La santcugatenca Marta Angelat serà la primera en aixecar el teló el 25 de setembre amb el muntatge 'Escenes d'un matrimoni' del director suec Ingmar Bergman. Al llarg de temporada desfilaran per l'escenari obres com 'La dona justa' amb Rosa Novell i Àlex Casanovas, 'Natale in casa Cupiello' d'Oriol Broggi i 'El desarrollo de la civilización venidera' de la companyia argentina de Daniel Veronese. A més, el Teatre-Auditori acollirà la primera lectura dramatitzada amb 'Don Juan Tenorio' que comptarà també amb la intervenció de quatre actors santcugatencs.

L'alcalde, LLuís Recoder, ha destacat la qualitat de la programació caracteritzada també per la presència santcugatenca.

Lluís Recoder

La programació inclou el millor del país fins i tot representacions mundials. Sant Cugat també està molt ben representat.


Pel que fa a la música, el concert d'Ainhoa Arteta en homenatge a Victòria dels Àngels i els Amics de les Arts es configuren com dos dels concerts més esperats. El primer concert serà el 15 d'octubre de la mà de Carlos Núñez per presentar el seu últim àlbum.

La programació familiar, la màgia i l'òpera també hi seran presents. El 22 de gener, el teló del Teatre-Auditori tancarà la temporada amb l'obra 'Un déu salvatge' de Tamzin Townsend. Al llarg de quatre mesos l'equipament acollirà un total de 28 espectacles entre música, dansa i teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.