L'Orquestra Terrassa 48 enceta la nova temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Terrassa 48 és una orquestra de cambra formada per  16 músics de corda

Terrassa 48 és una orquestra de cambra formada per 16 músics de corda

El Teatre-Auditori obre les seves portes aquest dissabte amb un concert de música clàssica. Els protagonistes són els 16 músics de l'Orquestra Terrassa 48, que pujaran a l'escenari de l'auditori en aquest concert organitzat per Joventuts Musicals de Sant Cugat.

Amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa i la Generalitat i el patrocini d'Unim Obra Social, l'Orquestra Terrassa 48 s'ha consolidat al llarg dels darrers 10 anys com a una orquestra de nivell especialitzada en el repertori per corda.

Aquest dissabte arriben al Teatre-Auditori amb un repertori fonamentalment romàntic. La primera part del concert començarà amb una simfonia de Johann Christian Bach, una obra plenament clàssica que es caracteritza per la seva lleugeresa, i una simfonia de Britten, concertament la simfonia simple, en què el compositor va aprofitar material de quan tenia nou i 12 anys. La segona part serà la interpretació íntegra del Quartet número 1 de Schumann, una obra llarga que Terrassa 48 interpretarà en la seva adaptació per a orquestra de corda.

L'orquestra arriba per primera vegada al Teatre-Auditori. El director i violinista de l'orquestra Quim Termes ha explicat a Cugat.cat les expectatives que tenen de la sala.

Quim Termes

Com a orquestra és la primera vegada que el visitem, tot i que individualment ja hi hem tocat. Pensem que és molt bona sala, sobretot a nivell sonor.




El concert començarà a les nou del vespre. Les entrades ja estan a la venda a la botiga Pleniluni Musical, oficina de Joventuts Musicals, malgrat que també es poden comprar a les taquilles del Teatre-Auditori una hora abans del concert. Els socis de l'entitat tenen entrada de franc, prèvia reserva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.