L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat engega motors amb la majoria de places cobertes


Temes relacionats

Neix l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (16/jun/10)


  • Comparteix:

L'escola Joan Margall, seu de les classes de l'Escola de Música Tradicional

L'escola Joan Margall, seu de les classes de l'Escola de Música Tradicional

Un total de 25 santcugatencs faran classes a l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC), que aquesta tardor s'estrena amb una variada oferta d'instruments tradicionals. L'Escola s'inagura aquesta curs i ho fa amb les places ofertades quasi bé omplertes. L'escola ensenyarà gralla, timbal, acordió i sac de gemecs. També proposa un curs de 'llenguatge musical' per a adults. Les classes començaran la segona setmana d'octubre, a l'escola Joan Maragall.

Els cursos més demanats han estat els de gralla i timbal, però també ha sorprès el nombre d'inscrits a acordió, que des de la tancada d'El Tudell s'havia quedat sense mestres especialitzats.

La coordinadora de l'EMTSC, Joana Chordà, ha explicat l'objectiu principal de la creació d'aquesta nova escola. Són declaracions a Cugat.cat.

Joana Chordà

L'Escola pretén unificar la música i la cultura populars, però respectant les altres entitats musicals. També n'ampliem l'oferta.



Com a prova pilot, l'Escola també posa en marxa una activitat extraescolar, 'Sensibilització musical', a l'escola Ciutat d'Alba. L'activitat pretén introduir els nens en el món musical, però posant especial èmfasi en la música i la cultura tradicionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.