Xavier Bosch: 'Les lletres catalanes es troben en el millor moment de la seva història'


  • Comparteix:

L'escriptor i periodista Xavier Bosch ha estat l'encarregat de fer el discurs inaugural

L'escriptor i periodista Xavier Bosch ha estat l'encarregat de fer el discurs inaugural

Ja està inaugurada la Setmana de Llibre en Català a la ciutat. El periodista i escriptor santcugatenc, Xavier Bosch, ha estat l'encarregat d'oficiar l'acte i ha enviat un missatge positiu per a les lletres catalanes. En paraules de Bosch, 'la literatura catalana es troba en el millor moment de la seva història'. En aquest sentit, Pèlach s'ha afegit a les declaracions de l'escriptor i ha destacat el caràcter festiu de l'esdeveniment. Per la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat satisfet, però poc conforme amb què la ciutat esdevingui una subseu.

El periodista i escriptor santcugatenc Xavier Bosch ha destacat que Catalunya és una potència literària i que les lletres catalanes es troben en molt bon estat. Ho ha dit en declaracions a Cugat.cat, després d'inaugurar la Setmana del Llibre en Català a la ciutat.

Xavier Bosch

Crec que la literatura catalana està en el moment més bo de la seva història en tots els sentits.



El president de la comissió organitzadora de la Setmana del Llibre, Albert Pèlach, també ha estat present en l'acte i ha expressat la seva voluntat què l'esdeveniment s'acabi convertint en un referent cultural i festiu tan destacat com pot ser-ho la Diada de Sant Jordi.

Per la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat satisfet per l'edició d'enguany de la Setmana del Llibre, tot i que mira el futur amb ambició. Considera que Sant Cugat té un teixit cultural prou ampli per assumir les jornades amb més actes i més potencial.

Lluís Recoder

Volem consolidar la Setmana del Llibre en Català a Sant Cugat. Podríem concentrar totes les activitats literàries de la ciutat.







La Setmana del Llibre oferirà actes des d'avui i fins diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.