La Setmana del Llibre en Català prepara un cap de setmana carregat d'activitats


Temes relacionats

Els llibreters de la ciutat mantenen viva la Setmana del Llibre en Català a Sant Cugat ( 8/set/10)

Recoder lamenta que la Setmana del Llibre torni a Barcelona (11/jun/09)

La Setmana del Llibre en Català torna a Barcelona, però mantindrà presència a Sant Cugat (10/jun/09)


  • Comparteix:

La Setmana del Llibre en Català segueix durant el cap de setmana amb un seguit d'activitats per tots els públics, però en especial per infants i joves. Dissabte i diumenge les activitats acabaran amb diverses trobades d'autors, lectures de contes infantils i alguns tallers, com el de cuina o el de realització d'un manuscrit medieval, que seran els encarregats de tancar la 28a edició d'aquesta iniciativa.

Dissabte l'activitat començarà a les onze del matí amb dues propostes a la plaça d'Octavià. La primera anirà a càrrec de Sara Laguna que explicarà als més menuts la història de 'Els petits balladors, el ball del Vano i el Ram' dels santcugatencs Rogeli Pedró i Marta Balaguer. La segona activitat està dedicada als amants de l'esport i del bàsquet. El periodista Jordi Robirosa presentarà el seu llibre 'A prop de les estrelles de l'NBA'.

Al migdia la Casa de Cultura acollirà el 'Dictat Obert' a càrrec de la Fundació Enciclopèdia Catalana i, davant el Monestir, a la una, es farà una nova trobada amb autors.

A la tarda els santcugatencs podran gaudir d'un taller de llibres de titelles, a les sis, i una hora més tard les famílies podran cuinar amb Marta Carnicero, autora de 'Festa a la cuina'.

Diumenge, la plaça d'Octavià tornarà a ser l'escenari de trobades d'autors durant tot el matí i de la lectura de contes del Llibre Gegant, al punt del migdia. A la mateixa hora es farà un taller de manuscrit medieval i, a les cinc de la tarda, la Setmana del Llibre en Català clourà amb la lectura d'un conte santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.