L'escola de música Fusió i Educació Sense Fronteres preparen un concert solidari per a la República Dominicana


Temes relacionats

L'escola Fusió mescla música i dansa amb cinema en un festival al Teatre-Auditori (23/jun/10)

L'Orquestra Fusió Sant Cugat, de gira per Portugal (20/abr/10)


  • Comparteix:

Nens de la Repúblicana Dominicana / Foto: ONG Educació sense fronteres

Nens de la Repúblicana Dominicana / Foto: ONG Educació sense fronteres

L'orquestra de l'escola de música Fusió, en col·laboració amb les corals Fusió Canta, Virtèlia ICCIC i la Coral Harmonia de Sarrià, es reuniran aquest diumenge per participar en un concert solidari. L'actuació, que es farà al Teatre-Auditori a les set de la tarda, està organitzada per Educació Sense Fronteres. Prop de 200 voluntaris, entre músics i ajudants, col·laboraran en aquesta acció solidària per aconseguir fons pel projecte 'Niños del camino'.

Els diners es destinaran a un pla per millorar la qualitat educativa de la República Dominicana, tot formant als mestres i promovent la reinserció de joves.

La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, ha explicat a la roda de premsa de presentació de l'acte que es tractarà d'un concert familiar.

Susanna Pellicer

Des de l'Ajuntament estem molt contents de poder oferir l'Auditori i creiem que pot ser un concert per tots els públics.









La directora de l'escola Fusió, Gemma Navarra, també ha fet referència a la important participació per part dels alumnes de l'escola.

Gemma Navarra

Actualment tenim prop de 200 persones que han estat assajant moltísim i molts joves que s'han assabentat de l'acció i volen cooperar.



El director del concert, Enric Mestre, ha fet un resum de les actuacions del concert que passaran per tres fragments d'obres de coral, dues peces de banda moderna, algunes peces simfòniques i una peça final conjunta del musical Cats.

Enric Mestre

L'última peça serà un recull de cançons del musical Cats. Esperem que aquest programa sigui molt interessant per tothom.



Fa cinc anys que l'entitat Educació Sense Fronteres treballa en aquest projecte i no descarta tornar a col·laborar en un futur amb l'escola Fusió a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.